Drottning silivas barnklinik

Som jag skrivit tidigare så har vi här hemma gått och väntat på att få en tid på drottning silvias barnklinik i göteborg för omställning av neos shunt.

Idag för nån timme sen så ringde det en jätte trevlig dam från den avdelningen vi ska till och sade att dom hade en tid redan nästa vecka på onsdag kl 12.

Sen blir de så att vi måste ligga en natt på sjukhuset för övervakning av neos shunt när den ställts om för att se att allt fungerar som de ska och att inte uppkommer några komplikationer. Det gick bara på onsdag för det är då neurokirurgerna är där och det är dom som ska undersöka neos shunt slang och omställning.  Skönt att man äntligen fått en tid nu men på ett annat sätt tycker jag de känns väldigt jobbigt.
För de känns som de har hänt så himla mycket på senaste tiden att man knappt hinner sätta sig ner tänka fundera bearbeta saker och ting.

Sen hade vi tänkt att ta in på hotell eftersom vi inte visste att vi var tvungen att vara på sjukhuset över natten för observation så den lilla mini semester är avblåst tyvärr.
Men så länge de går bra på sjukhuset så spelar det ingen roll alls!

Kommentarer
Postat av: sara

Ja nu känns det som det händer mycket saker, skönt att i fått en tid så snabbt en då tycker jag. Ni får sova där en natt och hotell en natt.

2009-03-19 @ 19:52:51
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Skönt med tid iaf!! Ni får ta en minisemester efter sjukhusvistelsen!

2009-03-20 @ 12:35:05
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0