Midsommarhelgen!


I fredags,midsommararftonen, jobbade tony till 15 och så skulle vi invänta tonys bror som slutade kl 17.
Jag och neo gick till min farmor där vi åt riktig midsommar mat, Sill,ägg färskpotatis gräddfil och  tårta som dessert. Jordgubbstårta såklart! Även min far och bror var där. Riktigt trevligt. Kan ju säga att magen vart fullproppad med godsaker.
Efter de att tony och hans bror slutat så åkte vi hem packade bilen full med packning.  även fast man ska vara borta några dar så känns de som man har packning för flera veckor. Det är slangar de är neos mat de är pumpen laddare mm.

När vi väl kom fram till sommarstugan vart de fika. Men det var inte mycket som gick ner i magen. Tyvärr var det inget höjdar väder blandat med sol och regn. Ska vara ärlig så har jag inte haft några midsommar känslor eller hur man nu ska beskriva de. Inte som de andra åren. Känns inte ens som de är sommar än.

Men det var trevligt. Natten var ingen höjdare. Jag mådde illa halva natten och sen när jag väl höll på att somna så betämde sig neo för att vakna kl 05 och somnade igen kl halv åtta. Så jag var ganska så trött på morgonen.
Var mest inne igår. De vart några solglimtar så en promenad blev de. Vi åkte hem igår kväll.
Borta bra men hemma bäst som de heter.

Vi åkte bla annat hem för idag hade dom rea på mio. Vi har fått pengar av tonys mormor och morfar till att köpa soffdynor till altanen. Men idag vaknade jag och tony kl 11 av att tonys pappa ringde för vi skulle vara på mio runt kl 11 haha. Sjusovar familjen idag. Neo var värst han vaknade halv tolv. Men de var skönt att få sova ut.
Tony hittade ett par fina dynor men såklart så var de för långa. Så vi får fortsätta kika runt.

Har hunnit klippt ner en buske och rensat en rabatt. välbehövligt och till veckan så vi ge oss på våran enorma häck som behövs klippas. Vi ska få hjälp av tonys morfar så vi vet hur vi ska göra och att det blir rätt.
Tror resten av denna söndag kommer bli relativt lugn. Känns som man hunnit med lite iaf.
Nej nu ska jag forsätta mumsa i mig min kebabrulle!
Ska fösöka ge mig på att ladda upp lite bilder sen och se om de går.

Hoppas alla har haft en bra midsommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0