Fullt sjå med de mesta

På måndags morgon började borrandet och hammrandet igen i lägenheten under är de tydligen neo vaknade livrädd stackarn fyy.var sånt tur var uppehåll under helgen.

Denna dag var neo väldigt känslig mot höga ljud för varje gång dom gick lös med borren så fick han panik likadant på fikan med de  var  jag neo sara michelle och johanna albin. roligt att albin kudne följa med eftersom han var på dagis sist vi sågs. Fikade en bra stund. Men mot slutet när michelle tog stämma så blev neo jätte rädd och började gråta beror säkert även på att de är så mycket oljud här hemma så de räcker och blir över att allt annat blir för mycket för honom.

Vi undrade ett tag för neo har alltid varit känslig mot höga ljud speciellt barnskrik de gillar han inte alls. Men när vi tog upp de hos sjukgymnasten så sa hon att barn som har shunt  kan vara känsliga mot högre ljud vet inte riktigt varför de är så. sen kanske de även ligger lite kvar sen tiden på neo där de alltid skulle vara lugnt på avdelningen.

Idag gick vi och hälsade på sara och michelle och för att spana in deras nya lägenhet. Den var jättefin och stor. jag tycker neos rum han kommer få är stort men michelles va enormt med massa leksaker hihi. det var jätte trevligt!

 När vi kom dit tog michelle stämma igen och neo blev jätterädd och började panikskrika flera gånger. Jobbigt för honom att vara så känslig mot ljud men när han var mindre fick han panik av minsta lilla så de har blivit betydligt bättre men som sagt barnskrik sp höga toner gillar han inte alls stackarn. Berode nog en del på att han var trött för när jag lade han så tvärslocknade han och sov nog säker i 1 ½ timme och efter de var allt bra igen.

Sen kom tony och hämtade upp oss för vi skulle lämna in bilen eftersom enda stöttdämparen är paj typ  6000 spänn kommer de att gå på tänk att alla utgifter har en tendes att komma samtidigt suck.
Från verkstan gick vi till jysk för att spanna in en billig skinnsoffa på jysk som var jättefin och billig men när jag väl skulle provsitta så var den hård och inte alls nått att ha. Undra om man kan klä om den soffan vi har nu? borde gå men undra vad  de skulle gå på?

I morgon ska vi köra bort vårt databord till en arbetskaramt tilll tony får 150 kr bättre än ingeting. sen ska vi nog även börja köra lite banankartonger beroende på när vi får bilen tillbaks.

På torsdag tror jag de blir flytt och även 1 ½ års kontroll på bvc. Spruta och läkarkoll vikt längd huvudomfång. visseligen kollar aldrig den läkaren typ nått alls eftersom vi har vår läkare på barnhabiliterigen i karlstad. Brukar mest bli massa frågor om hur de är och så. Jag trodde typ jag adlrig skulle behöva säga detta men vi hoppas att neo inte har gått upp så mycket i vikt nu tänkt när de var tvärt om då alla gnällde över att han inte gick upp tillräkligt haha jösses va fort allt kan ändras.  13 kg vore ju lagomt men den tror jag ite vågen kommer stanna på.
Inte bra att han ökar för mycket för han ska kunna orka med sin egen kroppsvikt när han kommer att börja gå. För han är ikapp 18 månders barn nu så de kan gott och väl lugna ner sig lite på vikt kurvan.  Jag har inte varit lika noga på ml varje mål och kräks han så matar jag inte upp. men De där ml tänket sitter fortfarande kvar...

fredag forsätter flytten och på torsdag ska vi bort för att fira tonys farfar som fyller 70 ska bli riktigt trevligt och en liten paus i flyttandet. På söndag kommer vi nog fixa och dona i huset.
Och på måndag ska vi till neos sjukgymnast för uppföljning av neos utveckling alltid spännande.
så de är fullspäckat några dar framöver...

Sen om några veckor ska ska vi på cpup utredning på ett sätte vore de skönt att dom kanske kan sätta en diagnos kanske låter konstigt men vi har alltid vetat om att de nått han har eftersom han alltid varit stelare i vänster kroppshalva ända sen han föddes. kanske man kan få ett namn på de och kanske få bättre övninga och tips om olika träningsätt för att kunna förebyga och göra de bättre. sen skulle de även vara en andledning till att han är senare än andra barn och att han inte kan krypa för att han orkar inte skjuta ifrån med vänster handen. Vi får se om några veckor...

Kommentarer
Postat av: Jennie :)

Hejsan, ang. sidan med reklam.

Njae beror nog mest på hur mycket reklam och hur många besökare man har. Vissa reklamsidor tjänar du på varje klick, och vissa om någon köper något från din sida.

Men t ex reklamen jag laggt upp, så tjänar man pengar när någon blir medlem. Därför jag gjort reklam om sidan. Så ska du bli medlem bli gärna det från min sida (A) haha :)

2009-01-13 @ 19:42:43
URL: http://jenlon.blogg.se/
Postat av: Lattefarsan

Allt väl ikväll?

2009-01-13 @ 22:43:26
URL: http://lappalainenonline.blogg.se/
Postat av: saramichellesmamma<3

tack för både igår och idag :D



inte kul han är så känslig neo, o michelle som har sån ljuv stämma haha puss gumman

2009-01-13 @ 23:04:06
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Sara

Tråkigt att få slänga ut pengar på bilen sådär. Hoppas allt går bra med flyttandet :)

2009-01-13 @ 23:52:11
URL: http://saaraa.blogg.se/
Postat av: Lattefarsan

Ja, det är för jävla roligt med 2½ men;)

2009-01-14 @ 10:26:10
URL: http://lappalainenonline.blogg.se/
Postat av: Lattefarsan

Ja, han är gullig;)

2009-01-14 @ 10:36:28
URL: http://lappalainenonline.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Finns ju fina soffor på ikea som är ganska billiga :D

2009-01-14 @ 12:50:03
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0