Tillbaks!


Igår fick vi vårt internet inkopplat från bredbandsbolaget..Har varken haft internet eller tv på flera dagar. men de har inte gjort nått alls för vi har haft så mycket att göra ändå. Så nu när man väl fått internet och sen tv om några dar som kommer man nog inte sitta lika mycket som man gjorde innan.

Här har de hänt massa saker.
För 1 vecka sen flyttade vi och de gick jättebra med allt. pappa lånade sin jobbarbil så vi hade den och körde med rymms väldigt mycket.  Vi hade inte så mycket som skulle med för vårat soffbord tvbokhylla och data bord har vi sålt. Mycket nytt har vi köpt. första natten i huset kändes väldigt ovant men neo sov som en stock i sitt eget rum sov hela natten utan ett endaste knyst. väldigt ovanligt eftersom jag ä van att ha honom i samma rumm i 18 mån.

Natten till lördag sov neo rorolig och kändes varm.
 Trodde först att de berode på att han hade haft täcket på så jag tog av de men en timme senare var han lika varm så jag tog tempen och då var  de 39,6 jättehögt så de blev alvedon på direkten och så fick han sova brevid mig. Han vaknade en gång varje timme så de blev inte mycket sömn.
Sen på morgonen skulle vi åka till tonys farfar på 70 års fest så vi var osäkra på om neo skulle med men till slut åkte vi allihopa. En oerhört kinkig trött och varm kille. fasr han sov väldigt mycket. var planerat att vi skulle sova över men jag kände de att ska natten vara lika jobbig som föregående så har jag hellre en sån natt hemma än där.

Men han sov bättre den natten fick alvedon. Toby var nere på apoteket och köpte suppar i stället som man ger i stjärten och de är mycket bättre än den flytande. Mycketr smidigare inga krångel med spruta och slang. jättebra så de blir sådana hädanefter.

70 års festen var jätte trevligt mycket mat riktigt gott men de blev lite väl mycket för min del. neo blev lite piggare på kvällen och var med och busade och snackade massa. tonys farfar fick massa fina presenter och en kamera s¨jag blev lite avis på skulle vilja ha en ny men de finns de får bli nån gång i framtiden.

Har bara varit i huset och grejsat och plockat. Sen trodde jag att neo var på bättringsvägen för några dar sen men då började hostan i stället envis hosta hela tiden och oerhört slemmig så han hostar så han han kräks och mycket slem är de stackarn. och hostan är hemsk hostar så han är alldeles hes och de syns att de gör ont. Dock lite bättre idag.
har bar hållis oss inne nu tänker inte riskerat att de ska bli värre sen finns de en hel del att greja med här hemma om man säger så.

Ju mer vi grejer och fixar och ju mer vi är här så känns de så himla rätt. Ett alldeles perfekt hus för oss!!

Skulle har varit hos vår sjukgymnast i måndags med kl 10  ringde dom och sa att hon var sjuk så de blev de inget med sen ögontiden vi hade igår blev flyttat eftersom tony tog ett extra jobbpass.
Men nästa vecka blir de cpup utredning på barnhab i karlstad.
och ögon koll i feb

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Skönt att ni trivs så bra i huset redan och att Neo får sova i eget rum, man sover såå mycket bättre då när man inte väcker varandra och så.

2009-01-22 @ 19:26:23
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: saramichellesmamma<3

Skönt att ni har internet igen nu :D ja klart vi måste ses sanrt :D du kan väl slå en pling när du kan?? ja har som vanligt inte ett öre på luren :(

2009-01-22 @ 19:38:23
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: saramichellesmamma<3

Usch stackarn :( Michelle är frisk nu iaf.. Har ni nån hostmedecin åt han så det kan bli lite bättre med hostan??

2009-01-22 @ 19:39:25
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: saramichellesmamma<3

Jap recis ja håller med dig.. jag förstår inte att folk orkar.. fan man är stolt över sitt barn oavsett vad liskom..

2009-01-22 @ 19:40:20
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: saramichellesmamma<3

ja de känns underbart imorn är det äntlign sista svängen sen är det klart och vi kan gå vidare :D:D

2009-01-22 @ 19:40:57
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Maria

Skönt att han är bättre:). Kan vi inte få se lite bilder från huset? :)



Kram

2009-01-23 @ 10:04:43
URL: http://selmasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0