Torsdag

igår var de mammafika igen. var länge sen sist. vi var en hel drös. jag/neo sara/michelle. johanna albin var fortfarande på dagis. cissi/filip. Emelie/vincent,Rebecka/Malte sen var Rebeckas brors tjej med hennes barn med.
det var riktigt trevligt som vanligt tog vi upp långbordet på cafe pause typ enda stället istan man kan vara många med barnvagnar. Efter de kikde vi lite på stan innan jag fick hem för neo skulle ha käk. Neo somnde i vagnen för omväxlingsskull de brukar han adlrig göra länge men de såg såå mysigt ut.

var tänkt först att jag skulle till huset och grejsa lite men de blev aldrig av. tony var där för anticimex var där på gratis besiktningen. kollade brunnar och så och allt var bara bra förutom att om vi nån gång ska göra om tvätt rummet så ska vi byta brunn för den är gammal men de var inga fel på den som jag uppfattade.

sen togs de upp att de de trätt är behandlat med luktar i huset. blivit lite bättre nu när vi dragit på fläkten och målat om men de luktar än.  Han som besiktade tyckte vi skulle avvakta ett litet tag till för att se om de blir bättre annars blir de nog att vi installerar en avfuktar som tar bort fukt i grunden och sprutar in varm ny luft och även gör så att lukten minskar inge roligt pris på de haha de komemr gå på 30 000 kr inte de roligaste att lägga pengarna på. men som sagt vi ska avakta för att se om de blir bättre. Vi har pengar till de så de ä'r inte så jättestort problem sån tur är. Men man kan hoppas att fläkten gör sitt och tar bort. vi arh ju vant oss med lukten den är ju inte olidlig de som jag tycker kan vara jobbigt är att den sätter sig i kläderrna men de får vi leva med ett tag. det är de värt när vi verkligen har fått ett hus som vi verkligen vill bo i alldeles lagom för oss och de finns lösningar till att ta bort lukten de har vi bevis för. Alla hus på den gatan har samma behandling så var för ett tag sen och h'lsade på en familj som ahde samma problem och nu har de helt luktfritt så vi vet att den kommer att försvinna  men de kan ta ett tag...


Kommentarer
Postat av: Sandrah

Jag själv skulle aldrig köpa ett hus med lukt och som haft lukt så himla länge.. de som bott där innan har ju försökt ta bort lukten, men är jättesvårt. Men får väl hoppas ni lyckas om ni nu försöker för det är ju inte kul o bo i ett hus som stinker.

2009-01-09 @ 19:12:41
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0