Grejsat i huset

var de ett tag sen jag skrev men tony har varit ledig helgen så vi har gjort ett ryck i huset igen. har målat vårat sovrum så de är klart. Sen idag har vi målat neos sovrum får se om vi behöver måla en gång till men de är tveksamt behöver vi inte de så är vi även klara med neos rum jättehärligt. Började att plocka ihop lite möbler som vi köpt på ikea sist. de kommer bli såå bra verkligen jättenöjd över vardagsrummet underbart. Har även fått hjälp under helgen av tonys mamma och pappa tusen tack för allt hjälp! så de har varit fullt ös under helgen.

Imorgon tror jag vi ska gå och kolla på tapeter i gästrummet. Min pappa skulle slippa ner den nuvarande tapeten jättesnällt.
Så härligt att vi fått såpass mycket hjälp men de är ju en bra tid nu många är ledig och så.

Men som sagt vi har varit i huset hela helgen och målat och haft oss. Dröjer nog inte allt för länge innan vi kan flytta in mitten på jan kanske men vi stressar inte för vi har denna lägenhet tills den 1 feb då ska vi vara härifrån men tiden gått tokigt fort.

Neo har varit med och övervaktat det hela. Han har verkligen varit jätteduktig trotts allt hamrande osv gått jättebra och så bra att färgen vi målat med är vattenbaserande och de innebär att den inte luktar nånting alls. Vissa färger luktar jättestarkt och då hade verkligen inte neo fått vara med men inte dom vi använder.

Ska få ett nytt köksbord och stolar eller ja de är inte nytt  från tonys gammelmormor. Men allt är så mycket bättre än de vi har nu och så är de i mörkare trä och det är de som vi ska ha i köket ska ha lite Cafe tema kommer nog bli toppen bra när allt kommer på sin plats.

har även fått våran tvhylla och bord sålda och vårat databord med. Kommer nästan bara ha nya möbler när vi flyttar. skönt med massa nytt. När man flytta första gången så fick man ju massa möbler av folk bara för att man skulle ha nått att fylla upp med ,men nu känns de jättehärligt att kunna ha precis dom möblerna som man själv vill ha och själv har valt.

Nej nu är de slut tjatat och allt som har med hus, möbler och målning att göra.

Hoppas ni haft en jättebra helg!

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Åhh jag vill också ha hus och nya möbler :D

2009-01-04 @ 20:15:38
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: saramichellesmamma<3

hihi ja de ska bli kul ska se om några till vill med kanske hihi kram

2009-01-04 @ 20:31:04
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Maria

Kolla in min blogg du har fått en Awards :-D



Hoppas allt är bra med er.

2009-01-06 @ 20:38:17
URL: http://selmasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0