Nystädat och nybakat!

Hade planerat att greja lite här hemma i går eftersom tony var ledig (torsdag) men de blev inte så mycket av de.Blev en tripp till björneborg där vi blev bjudna på middag. Monica var där trevligt att träffa henne inte ofta man gör det. Tony kikade runt på gräsklippare eftersom det reas ut nu hittade en ok på coop får se om vi slår till.

Idag har det städats så det stått härliga till.  Fick lite besök runt lunch av Jessica och liam. Hon hade massa underbara nyheter att berätta hihi! Stannde bara en kortis var roligt att få ett litet avbrott i städandet. Neo och liam lekte så fint tillsamans.
Senare kom tony mamma och pappa med plommon från deras trädgård. Ska se om jag kan klura ut att göra nått utav dom. Nån som har nått förslag?

Gjorde en satts svart vinbärs saft till, bären hade stått ett tag i kylen men jag tror det blev ok iaf. Lagat mat och nu står det en amerikansk äppelkaka i ugnen gjord på våra egna äpplen i trädgården.
Luktar ljuvligt i hela huset. Nystädat och nybakat mmm!!  Neo åt jättebra vid middag då han fick 5 månaders burk med kyckling (fick halva) det gillades massa plus lite äppelpure och det var faktiskt 8 månaders burk och det gick alldeles utmärkt trotts att det var små bitar i+ en lite yoghurt till frukost. Slank ner oerhört fort.
Neo leker och jag väntar på att tony ska sluta jobbet.

Måste ju säga stort grattis till david som fick jobbet idag:D
Stort grattis!!

Ha en riktigt trevlig kväll allesamans!



Kommentarer
Postat av: Sandrah

Åhh va bra det verkar gå med maten för honom nu =) David tackar!!

2009-08-23 @ 14:03:01
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0