tisdag


Idag vaknade neo tidigare än vad han brukar men var fortfarande trött så vi myste fram tvn på morgonkvisten sen när han sovit klart var de dom vanliga rutinerna
Tony kom hem från jobbet ett så då åkte vi och handlade massa gottigheter var helt tomt i kylen och kylskåpet. Skönt att komma ut. tänkte prova att ha neo sittandes i kundvagnen för första gången men han var så trött så han orkade inte. Får prova nästa gång när han är lite mer alert. Åkte hem gjorde middag jättegott provade nått nytt krämig pasta med championer purjo och kassler hur gott som helst.

Blir nog att jag beställer dom där kläderna jättesnygga. Tack malin för all hjälp:)

Neos farmor och farfar var nyss här var jätte längesen vi sett dom tyckte att neo växt massa sen sist vi såg dom gick bättrre denna gång för sist farfar var här var han oerhört skeptisk.

Imorgon åker vi till karlstad för att kolla neos hörseln eftersom ena örat förra gången inte var helt hundra. fick inget bra resultat visseligen är han fökyld nu så jag vet inte om förutsättningarna är dom bästa. blir väl att man strosar lite på bergik kolla lite strl på pop  hittat några overoller på tradera som verkar jättebra.

Kollade nyss på sjukhuset där kristina var med som flög neo tillbaka till karlstad i helikopter eller ja inte flög men vårdade neo på vägen dit. Så intressant att se människor som har vårdat neo tagit hand om vår skatt.. är de nått yrke som jag verkligen skulle vilja ha så är de att ta hand om förtidigt födda barn ett av dom mest meningsfullaste yrken som finns. Att få rädda liv!

Underbara människor
Går aldrig att ens försöka komma i närheten av nått som går att
gengällda de dom har gjort...


Kommentarer
Postat av: Sandrah

Utbilda dig till det då =)

2008-09-09 @ 21:57:50
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0