sjukgymnast och logoped


igår på förmiddagen blev dfe en fika med ronny jätte trevligt som alltid.
sen kom jag hem och satte igång med att städa skönt att ha de gjort innan helgen damma dammsuga diska ja allt de där var klar lagom tills neos sjukgymnast och logoped kom.

Hon var jättenöjd och att de hade hänt massa saker sen sist.men framför allt att han kan sitta själv. hon sa att de dröjer nog inte så länge till innan han börjar röra sig mer för hon sa att de fanns tecken på de redan nu att han försöker.
Även prat om att börja på vattengymnastik för att träna muskler och leder och de lätt som en jättebra ide ska blir olgit och se hur han kommer gilla de. fick reda på en ny sak att neo är lite överkänslig mot höga barnskrik och de sa dom var väldigt vanligt hos shuntbarn så då fick vi de förklarat. Logopeden tycktte att vi ska börja med 8 månders mat nu för att vänja honom vid bitar se hur de går. Men dom var jätte nöjda med neos utveckling och framsteg och att han följer sin egen kurva jättebra
så de var underbart att höra. de är bara massa positiva ord jämt när man träffar dom helt underbart.

Efter besöket gick vi till en lekplats så neo fick prova att gunga för första gången som var riktigt roligt  sötunge blev lite rutschkana men de var inte lika roligt. påvägen hem fick han sitta på pappas axlar man ser ju såå mycket bättre.

sååå roligt var de att gunga:D


Kommentarer
Postat av: Sandrah

Men du har väl inte ens gett honom 6 månadersmaten? Kanske ska börja med den?

2008-09-12 @ 19:08:58
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: emma

Vilken helt underbar bild!!

2008-09-18 @ 11:45:47
URL: http://psychobilly.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0