öronkoll och hörseltest


idag bärde de av till karlstad kl 9 hade tid tio.
När vi kom dit kollade läkaren i neos öron för att se att allt såg bra ut och de gjorde de såg helt normalt ut.
Sen så var de hörseltest och på andra försöket och efter att ha byt öronsnäcka för den första var förstor så fick hörseln godkänt så vi blev väldigt lättade ett problem mindre. Jätteskönt och neo satt så still hela tiden och log tom när läkaren kollade han i öronen han är så duktig.

När vi satt i väntrummet träffade vi en jätte trevlig mamma vars barn hade downs syndrom så neo och killen satt och log till varandra jätelänge såå sött. pratade massa hade lite gemensamt att dhennes son också sondmatats osv. alltid roligt och intressant att prata med sådana människor.

Efter de blev de max neo fick mat och även vi. neo somnade en stund eftersom jag fick väcka honom så tidigt i morse. jag stack iväg till hm hittade en jättefin skjorta till tony som jag köpte han belv jätteglad. in på pop och kollade på overoller och strl och 80 blir garanterat bra och räcker vintern ut så en sån blir de fast beg tror jag. hade massa fint på pop som vanligt var ute efter en mössa men hittade ingen som föll oss i smaken.
var inne på ikea där hittade vi en hel del barnstol överkast lampa kudde till tony diskställ ett jättefint ett.
köpte gardiner och matchande kudde på rusta jättefint så lite blev de köpt.
kom hem för kanske 2 timmar sen hängde upp gardinerna och grejade blev jättesnyggt i somrummet nu alltid kul med förnyelse.
Ikväll är de förlossningskliniken och riskförlossningar alltid intressant.
nej nu vaknade herrn...



Kommentarer
Postat av: Sandrah

Skönt att allt var bra!

2008-09-10 @ 19:47:21
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0