Ögonundersökning och lappträning

I måndags så var de rytmik och öpnna förskolan i vanlig ordning. jätteroligt var de. sen gick vi hem där min bror kommit så vi alla gick ut coh åt lunch och pratade massa om allt möjligt. Senare skjutsade tony mig till sandrah och devin dom var inte hemma så vi underhöll oss med att gungan och åkte rutschkana. sen kom sandrah och devin var där till typ halv nio var jätteroligt.

Igår slutade tony tidigt så vi knatade ut på stan var tvungen att köpa nya pyjamaser till neo med långa armar och ben kallt på nätterna nu blev en helröd och en med svampar på. blev str 86/92 så han kan ha dom ett tag satt bra fast lite förstora så såklart men inte överdrivet stora han har blivit såå stor  våran underbara kille:D gick efter de och gungade i järnvägsparken han gillar verkligen att gunga. sen tog vi oss en promenad hem så vi var ute länge. kom hem gjorde mat neo somnade en stund. senare på kvällen åkte vi till en arbetskamrat till tony som nyss köpt hus satt och pratade kikade på tv. när man är där längtar man verkligen till vårt hus om allt går som de ska vilken frihet göra vad man vill inga grannar ovanför eller under som man måste tänka på. Åkte hem neo somnade ganska fort.

Idag var vi i karlstad med neo eftersom vi hade fått tid för att kolla neos ögon. fick en nu läkare som vi aldrig haft förut men hon var jättebra. neo fick ögondroppar stackarn hatar dom där pupillvidgande dropparna han blir så ljuskänslig. första ögat gick jättebra han satt som en ljus men sen när hon skulle kolla andra ögat så bestämde han sig för att de här var inge roligt alls så en sjuksköterska fick komma in och hålla i honom de värsta han vet att i bli i hållen när han verkligen inte vill så han skrek och skrek till allt var klart skärde i hjärtat på mig men de är ju för hans bästa får man tänka. de visade sig att synen var lika bra som sist  så inga glasögon behövs. idag har vi började med neos lappträning för att få hans skelning att bli bättre. började bara med 30 min för att han  ska få vänja sig sen är de 5 timmar om dagen som gäller och ett återbesök om 2 månader för att se att de fungerar. men här kommer bli jättebra.

Åkte efter de till ikea strossande omkring och fantiserade om hur vi ska ha de i vårt hus. åt lite lunch där och fikade neo fick mat somnade en stund och när vi skulle åka kräktes han  mycket. han har börjat att kräkas mer nu förtiden igen inte alls roligt stackarn tycker så synd om honom men hoppas verkligen de bara är en period av nått och att de går  över fort.

Åkte hem köpte träningslappar på apoteket inte billigt 50 för 20 engångslappar jättedyrt med tanke på att han ska ha varje dag. hämtade även neo mat som kommit sån tur va började bli tomt av de här hemma. mötte upp tonys farmor och farfar på stan knatade lite på marken men köpte inget. neo fick en nallen som snarkar av gammelfarfar jättefin.
Gick hem gjorde mat har nyss badat neo gjorde alla rutiner och han somnade som en stock på mage på sin träningsmatta min underbara älskling.

Imorgon ska vi till bvc spännande och se om han växt nått sen sist. tony är ledig hela dagen sp nått skoj lär vi hitta på.

På lördag är vi bjudna på tacos hos min far ska bli skoj min syrra har även kommit inte ofta man ser henne längre.
Söndag kanske vi ska till storfors och hälsa på tony släkt.

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Varför måste man byta ögonlapp varje dag? Kan man inte ha samma? ^^

2008-10-09 @ 18:08:10
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0