Besiktning

här är vi fortfarande sjuka och värre har de blivit. neo och jag hostar massa snorar slemmiga och väldigt matta. neo är kinkigare än vanligt stackarn tycker såå synd om honom.

I helgen har vi varit hos far min och ätit mat träffade syrran henner ser man inte ofta längre,
Igår fick vi tipspromenad och sen åkte vi till storfors och hälsade på tony farmor och farfar blev bjudan på mat de tackar man aldrig nej till

Idag har besiktninge på huset varit var knappt så jag orkade men de var lika bra att både jag och tony  var med. var inga anmärkningar men vi hade mycket frågor angående lukten i huset vilket som vi trodde inte berode på möggel eller nått sånt utan de är medlet som trätt är behandlat med för att motstå röta som  luktar. fick tips på ett annats hus som också haft de problemet och nu är helt luktfritt så vi ska ringa till dom i morgon och fråga om råd och kanske få komma dit och kika lite. finns de en bra lösning så finns de inga tvivel att vi vill skriva kontrakt hoppas hoppas hoppas att de går att åtgärda! och säljarna var jättebra människor!

Morbror var här hemma och var barnvakt de gick jättebra neo verkligen älskar sin morbror de märks såå väl!

Imorgon skulle alla mammor fika men eftersom framför allt neo är inte frisk så får vi se hur de blir med de vill inte att de ska bli värre för honom  om man skulle gå ut och sen inte för att smitta alla andra barn. känns så onödgt att riska bägge sakerna så vi får se. ..

Hoppas verkligen vi blir friska snart så man bla slipper vara inne hela tiden blir långtråkigt för oss båda. fframför allt att neo blir frisk och kry så jobbigt att se honom sjuk stackarn mammas älskling...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0