Neos föddelsedagskalas

åkte till björneborg i fredags och gjorde tårtorna efter en massa krångel för vi glömde typ allt hemma haha de va bara att vända. fick bakhjälp så de gick smidigt. Åkte upp till stugan senare på kvällen. träffade gunnel och kurt som vi inte sett på mycket länge så de blev en hel del prat om neo.

På lördagen var de äntligen dags för neos föddelsedagskalas. var lite orolig för att vädret inte skulle vara bra eftersom de var jättemolningt när vi vaknade. med tony sa att de skulle spricka upp så jag fick lita på honom.  En hel del förberedelser ballongblåsning ställa iordning bord osv men de gick jättebra fick massa hjälp av alla så de gick som en dans. Neo och jag tog en promenad och så plockade en bukett sommarblommor som stod på bordet ute underbart.

gästerna började dyka upp runt kl två blev några samtal eftersom vägen dit  är lite krånglig men alla  hittade tillslut och alla kom som skulle komma + Devin som först inte skulle komma men dök upp i allafall jätte roligt:D
Blev välkomst hallonbål med lite stjärnfrukt jordgubbar och päron jättegott med sött. Sen innan de var fika dags så var de tipspormenad som mesta dels tony hade gjort. tipspromenad om neos första gågna år. Ska göra de som en tradition varje år med tipspromenad om året som gått tror jag kan vara lite roligt. Just denna tipsrpomenad handlde mest om sjukhus.
Tror de flesta tyckte de var roligt! Efter de så var de dags för fika. Hade faktkiskt fuskat och köpt 2 sorters kakor och bullar tyckte de räckte. folk hade de jättre trevligt så som vi uppfattade de satt och diskuterade frågorna från tipspromenaden.
Tony meddelade vinnarna som var jeanette:) Sen var de dags för tårta! hade köpt ett jätefint ljus i form av en etta med glitter på som vi tände. och alla sjöng ja må han  leva! Sen fick mamma blåsa ut ljuset;) roligare nästan år när han kan själv. samlade alla paket på en filt på gräsmattan de blev en hel del kan jag säga;) Vi satte oss där hela familjen och började öppna eller snarare mamma och pappa som fick öppna de roligaste va ju såklart pappret som prasslade.
Tog bra länge att öppna alla paket. Massa leksaker och kläder. Ska ta ett inöägg och skriva allt som han fick.

Folk hade de jättetrevligt och precis när gästerna kom så försvann molnen och solen kom fram. kändes som om de var meningen enbart för neos kalas faktiskt var många som sa de. Kalaset var helt perfekt bättre än vi hade tänkt oss. Neo kunde inte få ett bättre 1 års kalas underbart väder massa paket och massa släkt och vänner. Även roligt att sofi kunde komma inte setts på jättelänge. en helt underbar dag. Nästa högtid för neo är nog dop men vi känner ingen brådis de hinns...

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Jättekul att komma dit, var jättebra kalas =)

2008-06-30 @ 09:34:38
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Sara

Ni verkar ha haft det trevligt :)

2008-06-30 @ 11:20:45
URL: http://saaraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0