skärgårdsgrillning

I fredags när tony slutade tilv bestämde vi oss att ta en liten korv grillning i skärgården. Neo fick äta klart här hemma innan vi begav oss ut i värmen. hittade en solfri plätt och vi bestämde oss för, lade ut en stor filt på gräsmattan ocj där låg vi och njöt en bra stund. tony skötte grillningen blev korv med bröd gott och lite efterätt i form av kakor och lite godis. låg och myste bra länge såå skönt att vara si skuggan för det är omöjligt att vara i solen iaf här är äckligt varmt stackars dom små går och oroar mig över att neo ska ha de varmt. ger mer vatten och bara skugga som gäller. Var underbart att mysa med hela familjen. Åkte hem neo fick mat kollade på en film I am legend jättebra film men slutet var sådär. gick och lade oss strax efter vi sett klart. underbar dag.

Igår hade min bror och tony anmält sig till en golftävling kl 14. men först åkte vi till min pappa för han bjöd på tacos såå gott var längesen man åt de. dom hann äta innan dom skulle i väg, stannade kvar hos pappa fikade pratade lagade neos musik tv som betet sig skummt blev jättebra. kollade mest på tv oprkar inte vara ute när de är så varmt. tony kom väl kanske vid 19 vi åkte hem kollada lite på filmen the number 23 himla skumm film inge vidare gich och lade oss.

idag käkade frukost tillsamans som int ehänder så ofta längre neo fick sitta med och få lite mellanmål iform av lite fruktpure. ska börja försöka ge honom lit mer pureer nu haft ett uppeh¨åll för ett tag gick de  inte alls. efter de åkte vi och veckohandlade hade fått nya vagnar med bättre liggdel för neo som va frlite större jättebra. fick gör fort att handla för omväxlings skull tony brukar alltid stanna och tjata med alla haha:P åkte hem åt lunch sen kom tonys mamma och pappa och hälsade på tonys pappa fixade vår låda till sklötbordet som bara brakat ihop hela tiden men nu är den limad hoppas de håller. tony har åkt på träning förstår inte hur man orkar hålla på med sånt i denna värme fyy. sen vet jag inte vad vi ska göra. Älsklingen har somnat nu första gången idag har inte märkt att han blivit så matt av värmen som dom kan bli jätteskönt visseligen håller vi oss mest inomhus.... aldrig är man nöjd antingen är de för kallt eller för varmt  men nu är de fasen äckligt varmt man orkar knappt gå ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0