Mer sysselsättning


Igår så blev de en fika på cafe pause med sandrah och Devin de blev massa prat om allt möjligt. skönt attdevin börjar bli bättre nu. det var trevligt. De märks nu mer och mer att neo vill hitta på grejer som att gåmut träffa folk och får han inte de blir han mycket lättare kinkig. Men de är bara roligt en del av utvecklingen underbart. så fort han blir sysselsatt så blir han jättenöjd och glad. ska bli såå skönt när han kan sitta själv också eftersom de inte är såå poppis att ligga ner längre helst stå eller sitta är de som gäller. sen när han kan sitta kan han lättare sysselsätta sig själv underlättar en hel del hoppas de inte dröjer så länge till. Blev en sväng till apoteket för att köpa blöjor känns de som menmen va gör man verkar va lite bättre idag i alla falll skönt de så de inte känns som om man ska förblöda. känns precis som de var efter förlossningen fyyy.
Sandrah var inne på lindex och kappahl köpte strumpor till devin kjol och leggings. hon följde med hem en sväng innan david kom och hämtade dom och idag åker hon till arvika festivalen skoj! visseligen är jag verkligen ingen festival människa.






TRäffa sara nån i veckan ska bli såå roligt. dom flyttade i helgen så de ska bli såå spännande och se hur dom har de nu har sett bilder men inte i verkligheten vi prtade om de förra veckanfår se om hom har tid full rulle när man flyttar fyy vilket slit men bra sugen är jag själv den här lägenheten är alldeles för lite föss oss tre nu en 2:a på 54 kvm neo har ju massa grejer som ligger precis överallt svårt att få ordning när man har såå små ytor. hoppas verkligen de blir av å träffa dom vi ses för sällan!

idag vet jag inte riktigt vad de blir. härligt väder i alla fall hoppas de ör varmt så neo kan ha shorts. tony ska spela golf idag så jag vet inte riktigt vad neo och jag ska sysselsätta oss med riktigt. till jysk kanske för att köpa förvaringslådor till neos leksaker kanske vi får se...



Kommentarer
Postat av: Elin

Oj, vi har en 2a på 71kvm och jag tycker vi har det jätte trångt med alla Albins saker.

2008-07-02 @ 12:01:24
URL: http://elinnorgren.blogg.se/
Postat av: Pauline

Åh, så söta ni är!



jag vet, folk har så jäkla mycket fördommar, och skäms inte ens över att visa det!

2008-07-02 @ 13:57:17
URL: http://sofiapauline.blogg.se/
Postat av: Sara

Söta ni är :) Vad långt och fint hår du har, avis :P

2008-07-02 @ 17:23:48
URL: http://saaraa.blogg.se/
Postat av: Erica

Vilken fin bild på neo och dej! :)

2008-07-04 @ 22:25:41
URL: http://ericaekera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0