hoppas innerligt inte att han blivit smittat


igår var man barnvakt åt devin full rulle hela dagen.  inte van att han en unge som är överallt eftersom neo ligger där han ligger så de var inte en lugn stund och vår lägenhet är inte precis krypvänlig:P dock har han börjat bli sjuk igen så jag var lite skeptiskt till att passa honom så sandrah ringde runt till andra men de var ingen som kunde.Nu i efterhand så känns de som de var bättra att nån annan passde honom  absolut inte för min och tonys skull med för neos han får verkligen inte bli sjuk. 

Imorse tyckte jag neo var slemmigare än vanligt så jag hoppas innerligt att han inte blivit smittat hoppas verkligen inte de, får s ehur de blir framåt dagen men lika pigg. Han brukar vara oerhört slemmig på morgonen vilket som men vi tyckte de var litemer idag. tonys mamma var här igår och sa att ögoninflamation är väldigt smittsamt vilket vi inte visste så vi spritade händerna mesta dels igår enbart för att neo inte ska bli sjuk och försökte tänka påp hygienen visseligen så var dom inte så mycket tillsmans igår. De är säkert inget men man är nojjig mamma håller tummarna att de inte är nått!

Idag blir de en tripp till karlstad för att kolla vagn och köpa ett medicinskåp bra att ha allt samlat på ett och samma ställe. neo får vara hos farmor och farfar idag slipper han följa med allt krångel och åkning. Dom säger ju aldrig nej till att vara barnvakt;) Blir nog antagligen att vi åker till tony farmor och farfars stuga idag eftersom tony böjar jobba igen på måndag så vill han dit igen innan så ska vi på hova riddarvecka och kanske en tripp till falköping där dom gör sååå god ost. Hopppas vädret blir bra också lite långtråkigt när de bara regnar hela . Nej nu ska jag packa klart de sista innan tony kommer och vi drar till kd hoppas vi hittar en vagn som är lite behändigare att köra. ska bara bli skönt att få komma ut lite!

Ha de bra alla!

Kommentarer
Postat av: Sara

Sandra borde ha hittat en annan barnvakt om Devin var sjuk, eller ens låta ngn ta hand om honom när han är sjuk? Hoppas Neo klarade sig iaf.

2008-07-08 @ 16:25:42
URL: http://saaraa.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Jävligt onödig kommentar av Sara eftersom jag ringde runt till alla möjliga och Devin var inte såå dålig igår.

2008-07-08 @ 20:04:56
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Emma

usch då :\ ni skulle aldrig ha passat devin. hoppas neo inte blir sjuk nu!

2008-07-09 @ 17:45:06
URL: http://diiphthong.blogg.se/
Postat av: Erica

Men gud! Hoppas verkligen inte att han smittade Neo! Vrf inte vara hemma hos sitt sjuka barn för om hon nu visste att han var sjuk? Helt galet i mina öron.

2008-07-12 @ 01:42:55
URL: http://ericaekera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0