Tripp till Björneborg



Blev ingen innebandy i fredags. Neos mormor och tomas kom förbi med semlor och kikade lite på lillprinsen. Även ester var med och hon har blivit så stor minnsan. Igår blev de en sväng till maxi, neo och jag, köpte gröt som vi ska börja prova att ge så han får använda munnen lite. Ska blir väldigt roligt att de hur han reagerer antagligen så kommer han väl att kräkas.Med ersättningen som vi blandar ut går de faktiskt bra med. visseligen så blir de inte så mycket ersättning men har har inte reagerat nått konstigt på den så de är skönt. Blev stopp på vägen för att hälsa på morfar och även stopp för pumpning och matninh. Han håller på att tapetserar i vardagsrummet en röd tapet verkligen såå snyggt. vill ju göra om här hemma också men är ju ingen ide nu när vi inte kommer bo kvar så länge.

Sen kom tony efter jobbet och så blev de en sväng till björneborg för att hälsa. på. gunnel och kurt från stockolm var där. va skoj att se dom för de blir verkligen inte ofta. Blev bjuda på fläskfilegryta med massa svamp coh massa annat gott i . till efterätt blev de den godaste chokladkaka som jag någonsin ätit såååå god !

Neo fick allt uppmärksamhet som vanligt men de är så de ska vara. Blev en lång vistelse i gammelfarfar famn som var väldigt mysigt, njöt i fulla drag. Neo pratade verkligen nästan hela dagen igår. De har vi aldrig upplevt. nästan hela tiden. men de de väl händer grejer så smäller de bara så har de alltid varit. otroligt obeskrivbar känsla.
Just nu sitter han i pappas famn och berättar massa saker.

Dagen blir nog ganska lugn. En promenad ska vi ta få lite frisk luft och neo älskar ju att åka barnvagn, hans vrålåk ;) Är ju så trist väder nu för tiden hela tiden. längtar såå till våren när solen kommer fram och tussilagos kommer!

Mjölkstockningen är på bättringsvägen knölen har nästan helt försvunnit nu. Så snart kanske man kan göra ett försök att sluta igen och se om jag lyckas bättre denna gång.

Babyrytmik i morgon. De är verkligen jätteroligt men de hade inte skadat om de var lite senare. Etersom man måste gå upp och förbereda allt flera timmar i förväg. Men de är de att värt:)



image37

<3 Sitter i pappas knä och ler för fullt  <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0