BVC


vikt för ca 4 veckor sen var 11760 gr och nu var den 12745 gr. så ca 1 kg på knappt en månad är lite för mycket.
trodde han inte gått upp såå mycket eftersom vi bytt ett mål mot gröt och då får han i sig mindre kalorier men han ökar massa iaf. ska ta kontakt mvår dietist för rådfrågning. för det är inte bra att han går upp så mycket fort nu för sen när han väl kommer gå så måste han orka med sin egen vikt orka bära den. Så nu ligger han över sin vikt kurva inte bra om han blir för kraftig heller.

Längden hade bara ökat med 2 mm så 81,2 cm och huvudet hade ökat från 44,2 till 44,4 vilket är jättebra för där har han en hel del att ta igen på. nästa gång vi ska dit i januari så är de läkarkontroll för neo men den kontrollen brukar mest bli höra vad som händer för oss eftersom vi har kontroller i karlstad sen går de inte att kolla vad han kan vid 1 ½ årkontrollen. sen även 1½års spruta sen blir de ingen mer förns han är 5 år så skönt!

Imorgon bär de av till karlstad för att röntga neos hjärna för att se hur shunten fungerar. de som jag är orolig över att han nog måste få lugnande för att han ska ligga till i ca 30 min och de går ju aldrig på normal vägen. så de är en  klump  i magen just nu när man vet att han kommer bli helt lelös och bara ligga de framkallar många minnen sen han var mindre och alla operationer han varit med om. Men de är för de bästa och se allt allt är bra med ventrikeln och shunten.

Kommentarer
Postat av: ☆ Nina ☆

Han kanske är redo å byta ut fler mål? Härligt! Lycka till i dag! Det kommer gå bra! kram

2008-12-18 @ 06:56:38
URL: http://snostjarna.blogspot.com
Postat av: Sandrah

Oj shit vad han ökar i vikt alltså, stora grabben nu!! 2 kg mer än Devin hihi. Hoppas det går bra på röntgen, ska hålla tummarna =)

2008-12-18 @ 09:16:09
URL: http://sandrah.blogg.se/
Postat av: Jessica

aah okej :) inte så långt alltså ^^ såg bilder på din bdb & det såg stort & fint ut :D

2008-12-18 @ 12:59:23
URL: http://greizer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0