Uppsala del 3


image69



Dom komande dagarna efter opertionen var tuffa. neo hade såå ont i magen bara skrek och skrek. var så frusterarande.Han får alltid så ont i magen av narkosen gasig och massa magknip sen att dom även varit och skärt i magsäcken gjorde ju inte saken bättre precis.

En av dom jobbigaste känslorna är känsla av maktlöshet att inte kunna göra nått åt de. den har man kännt alldeles för många gånger. Han fick alvedon men vissa stunder så kändes de som att han skulle behövt nått mer men dom vill ju inte ge små barn för mycket.

Malin kom i många gånger för att se att allt gick bra och såg bra ut. De märks verkligen att hon bryr sig om sina patienter. känns så skönt att de är henne vi kommer ha ändå tills neo blir 19 år. Kan inte fått nån bättre som man känner sig så trygg med. sista gången hon var inne på torsdagen för helgen var hon ledig. ska på återbesök i örebro den 29 maj för koll och se hur de har läkt och så.

På torsdagen började vi mata i gastron. börjad emed jättesmå mängder men ofta för att magen skulle vänja sig och komma igång. Träffade en barndietist som gav oss ny mat eftersom ersättningen inte tillgodogör neos behov längre utan vi har fått en ny sondnäring nu som är mycket mer kalori rik. Så de känns jättebra och har funkat jättebra.
Gudrun som är gastronomikirurg som och gav oss massa info om allt som man ska tänka på och de var en hel del. ska bli skönt när de blir knapp om ca 4-5v. Hontycker att de gick oförskämt bra med matningen. för ofta så är d eju lite krångel i början med att få igång magen och de men i neos fall så fick de jättebra inte alls många kräkningar.

Dagarna innehöll mest tv-tittande försöka trösta neo så gott de gcik även korta promenad bort från avdelningen för att se lite annat och neo älskare ju att åka barn vagn som gjorde honom lite lugnare.


På lördagen fick vi äntligen åka hem. underbart! vi hade fått stanna kvar mer dar om vi ville men vi kände att allt började komma igång och gå bra. sen visste vi att neo trivs bäst hemma i en miljö som han känner igen och tycker om så kl 11 på lördags började bilfärden hem. Neo sov hela vägen och vaknade när bilen stannade hemma. han älskar att åka bil tror jag för han sommnar alltid på 5-10 min.

De märkes så väl att han var hemma. Blev så glad och lite mer till ro. Då blir man själv lugn.

Känns så skönt att denna resa är över för den här gången och förhoppningsvis så dröjer de att bra tag innan de är dags igen. nästa gång är det hans käke som ska fixas till. men de är många år kvar...

Det är helt otroligt vad vår lilla kille har fått utstå och ändå är såå nöjd med livet. en sån livsglädje har jag aldrig sett förut. jag blir överväldigad varje gång när jag tänker på vilken styrka han äger. all den styrka som finns inne i de där lilla vackra hjärtat. ord kan inte komma i närheten. Vi har ett mirakel, en kämpe och vi kan inte vara stoltare lyckligare över detta mirkale som vi har fått. du är vårt allt. livet är ingenting utan dig. Du är livet!

Älskar dig av hela mitt hjärta
av hela min kropp.
Vår kärlek till dig är okrossbar
vår kärlek till dig har en styrka som inte är av denna värld<3<3<3




image68

Kommentarer
Postat av: Sara

Han är verkligen en kämpe eran lilla kille!

2008-04-09 @ 19:04:28
URL: http://saaraa.blogg.se
Postat av: Mikaela

herregud så söt son ni har! och operationen måste ha lyckats bra va? han är ju såå fin! =)

2008-04-10 @ 00:10:33
Postat av: Pauline

Ja, gud så fin han är! Helt underbar. Som en liten solstråle!! (: Och som någon sa här, vad bra operationen måste blivit. Det ser riktigt fint ut!! (:

Tack för alla fina kommentarer jag fick i min blogg! Man blir så himla glad över att läsa sånt. TACK!

2008-04-10 @ 10:07:55
URL: http://www.sofiapauline.blogg.se
Postat av: Sara

nee det är skit svårt å hitta nån lägenhet ju :( kul o träffa er en snabbis idag :D

2008-04-10 @ 15:35:45
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Han är en kämpe =) Härligt att han gillar åka bil, jag somnar också gärna av att åka bil.. guppar juh och låter hihi =)

2008-04-10 @ 21:52:59
URL: http://sandrah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0